Daglig Teen Horoskop – Skal kristne lese dem?

lese

Det virker som hvor som helst du går, nå en dag ser du horoskoper. Den andre dagen var jeg i matbutikken og ventet på en kontorist. Og da jeg ventet, skannte jeg naked bladerne og så et magasin som handlet om horoskoper. Og det fikk meg til å tenke, du ser horoskop i aviser, magasiner, nettsteder, de er naked, de er overalt. Og mange ganger tenker folks på horoskoper som naked underholdning. Males er horoskoper underholdning? Eller er de noe så mye mer? Vel, det er det vi skal se på i dag, i denne artikkelen.

Definisjon av horoskoper og astrologi

Så som jeg gjorde forskning, har jeg funnet en rekke forskjellige definisjoner av horoskoper. I utgangspunktet sier Webster’s ordlistefinisjon at det er en astrologisk prognose. I utgangspunktet bruker de planets posisjon og tegnene på dyrekretsen (som er bursdagen din) til å utlede individuelle og personlighetstrekk ved å forutse hendelser i en individuals liv. Så i utgangspunktet forutsier de hva som skal skje i livet ditt. Og hvor mange av oss vil vite det? Du vet, vi vil vite hvem skal vi gifte oss med? Hvilken jobb skal jeg ta? Hvor skal jeg flytte? Og så mange ganger kobler horoskoper med den delen av oss, som naked ønsker å kjenne fremtiden så dårlig. Og den desperatiteten til å kjenne fremtiden fører oss noen ganger til horoskoper. Noen ganger er det naked noe vi gjør for moro, vi ser i avisen eller magasinet, og vi går hei, se hva min horoskop sa, ha ha ha. Eller oh min godhet, dette er snill, faktisk kommer til å bli litt i livet mitt. Og du kan naked tenke det quirky, du kan ikke virkelig legge mye vekt på det dagens horoskop.

Males spørsmålet mitt er horoskoper og astrologi er det naked underholdning, eller er det noe mye dypere?

Og jeg fant det interessant at ordet astrologi, det er et gresk ord, det betyr vitenskapen til stjernene. Og det står at astrologi ble brukt av kaldeerne så tidlig som 3000 B.C .. Så tre tusen år før Kristus. Og da ble folket i Kina senere interessert, og de begynte å praktisere astrologi. Og det er en type for formuefortelling, som Bibelen anser for okkult. Astrologi er basert på bruk av stjerner eller planeter for å lese inn i en individuals fortid, nåtid og fremtid. Astrologiets filosofi er derfor basert på et okkult verdenssyn. Og det hevder: som ovenfor, så nedenfor. Og ifølge dette verdenssyn er alt i dette universet ett, og er forbundet. Derfor reflekterer planetenes mønster våre liv på jorden.

Så hva er det okkulte, uansett?

Vel, Dictionary.com sier at det er av eller relatert til magi, astrologi eller ethvert system som hevder bruk eller kunnskap om hemmelige eller overnaturlige krefter eller byråer. Det er hemmelig; kun avslørt eller formidlet til de initierte. Skjult fra utsikten.

De fleste astrologer er involvert i andre former for okkultisme og nye alderspraksis. Slik som tarot kort, numerologi, tro på reinkarnasjon, å ha åndsguider, østlige meditasjonspraksis og så videre. Således leser horoskoper, tror jeg, er ikke naked underholdning, det er noe så mye mer. Det åpner deg selv for åndsområdet der Devil er bosatt. Det kan virke som en ufarlig ting fordi den er pakket i et fashionable magasin; og alle vennene dine leser det og det tar naked et par sekunder å lese det, og så fortsetter du gjennom hele dagen. Virker harmløs, ikke sant? Males i utgangspunktet hva du tillater, er at du åpner portene til ditt sinn til denne typen filosofi. Til meldingene som finnes i. Og til slutt, hvis du begynner å se et mønster, eller du begynner å se noe som kanskje du vet, virker som om det kommer til virkelighet, eller det virker som, oh ja det passer meg. Litt etter litt, kan du begynne å bli lurt, til å tro at disse horoskoper er sannhet, i stedet for Bibelen som sannhet. Det kan bli så gradvis.

Gradvis kompromiss

Og jeg liker alltid å tenke på den illustrasjonen av frosken i kokekaret. Du vet, du legger en frosk der inne, hvis vannet er kult og du gradvis oppvarmer vannet, gjett hva, vil frosken ikke hoppe ut. Fordi det ikke skjønner hva som skjer. Og naked på samme måte, hvis vi setter oss selv i den posisjonen, for å bli påvirket av verden, enten det er gjennom horoskoper eller magasiner eller Internett, T.V., videospill, filmer, noe. Jeg mener når vi åpner oss opp, av verdens filosofi og et verdenssyn som er motsatt Gud, og motsatt til et bibelsk verdenssyn og til Jesus. Så gradvis kunne Devil begynne å slå varmen på vannet i potten vår, så å si. Og over tid kunne han få oss til å gå på kompromiss i vår tro. Og så tror jeg at vi må vokte våre hjerter og vokte våre sinn. Ordspråkene four:23 sier: Vakt ditt hjerte, fremfor alt, for det er livets velsprang. Og så må vi være å vokte våre hjerter, bevare våre sinn. Og jeg tror at det selv betyr å lese horoskoper.

Så hva har Bibelen å si om astrologi og horoskoper?

Vel, jeg tror at hvis

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *